Click to chat with us!
Six Stars Atmosphere - High Class modellen inhuren voor dates & events

High Class modellen inhuren voor uw date, event of meeting?

Onze modellen zijn speciaal geselecteerd om u professioneel gezelschap te houden. De modellen zijn niet alleen mooi en sexy, ze zijn ook hoog opgeleid, slim en welbespraakt. Ze kunnen dan ook op niveau een gesprek voeren. Wij beschikken over veel uiteenlopende type modellen die allen bereid zijn om u te entertainen, naar u te luisteren en ervoor te zorgen dat u een fantastische beleving heeft. Vertrouwen, discretie en een geheimhoudingsplicht zijn onze prioriteit bij het plannen en vervullen van uw dromen, eisen en wensen.

Iedere date verloopt geheel naar jouw vraag. Van casual tot first class. Voor iedere ervaring hebben wij iemand beschikbaar die je zelf mag selecteren.

Onze modellen zijn enthousiast, vrolijk en echte sfeermakers. Ze zorgen ervoor dat jij een geweldige avond hebt. Ze zijn expert op het gebied van entertainment, interactie en vermenging met uw vrienden/klanten of gasten. Met een ruim portfolio om uit te kiezen, zorgen we ervoor dat we de juiste partner voor u selecteren.

Voor de meeste ervaringen zijn de modellen gekleed in smaakvolle, luxe cocktailkleding, maar je hebt als klant ook de mogelijkheid om de kleding aan te passen aan uw wensen. De dresscode is bij ons namelijk zeer variabel en altijd in overleg, van casual tot zakelijk.

Hoe werkt onze exclusieve, high class modellen service?

Nederland heeft steeds meer vrouwen en mannen met een drukke baan of studie en een goed gevuld sociaal leven. Veel carrière bewuste mannen zijn alleenstaand en bezoeken regelmatig gelegenheden waar een partner aan hun zijde gewenst is.

Gezelschap inhuren voor dinner dates, business events, gentlemen’s clubs etc.

Er zijn talloze redenen om onze service te gebruiken. Zoals bv:

  • Voor een bruiloft, receptie of partij
  • Voor een zakelijke afspraak of event
  • Om zichzelf te trakteren op een heerlijk avondje uit
  • Om zelfverzekerd over te komen

 

Wat jouw reden ook is, Six Stars Atmosphere heeft wat jij zoekt. We hebben een grote en groeiende selectie van vrouwen en mannen om uit te kiezen. Onze modellen zijn gespecialiseerd in het leveren van prettig gezelschap.

DIENSTEN

Dinner date

Onze dames zijn elegant, intelligent, discreet en charmant. Ze passen zich aan in elke situatie en zijn er om jou een topdag te bezorgen. Ze zorgen ervoor dat jij je op je gemakt voelt en zijn daarom geschikt voor Dinner Dates. Zo leer je elkaar kennen tijdens een hapje en drankje. Uw tijd samen zal voelen als een echte date, waardoor het net lijkt of jullie al jaren een relatie hebben.

DIENSTEN

International

Onze Atmosphere Models zijn internationaal inzetbaar. Of u een lunch in Dubai, een club bezoeken op Ibiza of een zakelijk diner in Amsterdam wenst; alles is mogelijk.

DIENSTEN

Business Events

U bent gevraagd met uw partner een zakelijke bijeenkomst bij te wonen maar bent zelf single wij zorgen voor een passende dame of heer.

DIENSTEN

Sport Events

U kreeg twee kaarten voor het mooiste sport event van het jaar en alleen gaan is geen optie. Ook hiervoor kunnen wij zorgen voor gezelschap met voldoende kennis en enthousiasme.

DIENSTEN

City Guide

U bent in een onbekende stad en wilt graag rondgeleid worden langs de beste restaurants, clubs of andere bezienswaardigheden. Vanzelfsprekend weten wij en onze Atmosphere Models de juiste weg.

DIENSTEN

Gentlemen´s Clubs

Heeft uw gentlemen’s club behoefte aan vrouwelijk gezelschap? Onze modellen zijn discreet en gaan mee in de sfeer en ambiance van de avond of gelegenheid.

DIENSTEN

Privé Service

Wilt u een gezellige middag of avond in een stad naar keuze, maar heeft u daar nog geen gezelschap voor? Voor iedere gelegenheid kan Six Stars Atmosphere het juiste gezelschap aanbieden.